Vízálló Goldenhour ékszerek

A Goldenhournál mindig a legjobb minőségű ékszereket szeretnénk Nektek biztosítani, így ékszerportfóliónk nagy része mára már nemesacélból van és különleges aranyozási technikával készült. Ezek a darabok víz-, és karcállóak.

Nemesacél alapú aranyozott ékszerek

A nemesacél az acélnak egy speciális fajtája, mely más elemek hozzáadásával sokkal jobb tulajdonságokkal rendelkezik, így a technika fejlődésével mára már előszeretettel használják ékszerek alapanyagául.

Vízálló és kopásálló

Nemesacél ékszereink alapanyaguk és aranyozási technikájuk miatt vízállóak és kopásállóak. Hordhatod őket vízparton, strandon vagy akár medencében is, így nyáron sem kell lemondanod az ékszerek viseléséről. Sokkal jobban bírják a mindennapi megpróbáltatásokat, mint az ezüst vagy arany darabok, így nem kell aggódnod, hogy eldeformálódnak vagy elveszítik gyönyörű színüket.

Hipoallergén

A nemesacél ékszerek antiallergének, így azok is bátran viselhetik, akik érzékenyek a nikkelre, ólomra vagy más allergiát kiváltó fémre. Viselésükkor nem fognak zöld csíkot hagyni a nyakadon. ujjaidon vagy füleden.

Megfizethető

Ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkeznek, mint az arany vagy ezüst ékszerek, azonban a nemesacél ára sokkal megfizethetőbb. Így többféle ékszerstílust kipróbálhatsz, anélkül, hogy sokat költenél.

Mely ékszereink NEM vízállóak?

Hogy megkönnyítsük nektek a válogatást ékszereink között, készítettünk egy listát azokról az ékszereinkről, amik nem vízállóak. Kérjük ezekben a darabokban kerüljétek el a fürdést és a vízzel való érintkezést és tartsátok be az oldalunkon feltűntetett ‘Aranyozott ékszerek ápolása’ útmutató szabályait:

’Mariposa’ fülbevaló arany és ezüst színben, ’Aurora’ fülbevaló, ’Cherry on top’ fülbevaló, ’Divine’ karika fülbevaló arany és ezüst színben.

Hogyan őrizd meg Goldenhour nemesacélból készült ékszereid szépségét?

  • Ha víz éri nemesacél ékszereidet, utána minden esetben töröld őket szárazra egy puha törlőkendővel.
  • Kerüld el, hogy nemesacél ékszereid kémiai anyagokkal érintkezzenek, mint a parfümök, tisztítószerek, krémek vagy testápolók.
  • A karcolások elkerülése miatt, tartsd az ékszereidet egy puha anyaggal kitömött dobozban, száraz helyen. A Goldenhour díszdoboza tökéletes erre a célra.
  • Ne tárold ékszereidet párás helyen (fürdőszoba).

Goldenhour ékszereid tisztítása

  • Töröld meg ékszereidet egy puha vattapamaccsal vagy microfiber anyaggal, hogy eltávolítsd a port vagy ráragadt koszt. Ezáltal az ékszer visszanyeri kezdeti fényességét.
  • Ha további tisztításra van szükség, áztasd be az ékszeredet langyos, szappanos vízbe pár percig, azután pedig tisztítsd meg egy puha törlőkendővel.

Bolt
Keresés
Kedvencek
×