A Goldenhour neve

A Goldenhour közvetlenül napfelkelte utáni és naplemente előtti időszak, amikor minden kicsit melegebb színű és telítettebb. Az ég színe ilyenkor a sárga, narancssárga és vörös árnyalatai között vesz fel színeket. Ilyenkor minden kicsit szebb, különlegesebb. A Goldenhour márkát ez az időpont inspirálta, az ékszerek ezt a különleges pillanatot és színvilágot adják vissza.

Misszió

A Goldenhour missziója, hogy különlegesebbé tegye a hétköznapjaidat egyedi ékszerekkel. A Goldenhour fülbevalókat és nyakláncokat a hét minden napján, minden időszakban, minden eseményre viselheted. Az ékszerek pedig minden outfitet egy szempillantás alatt trendivé varázsolnak.

Inspiráció

A Goldenhour alapítását a divat szeretete inspirálta és az ékszerek stílusához a skandináv minimalizmus ad alapot. Az ékszerek egyszerű designnal rendelkeznek és tiszta vonalak, alakzatok jellemzik őket.

Az ékszerek kiválasztásához, továbbá folyamatosan figyeljük a nemzetközi trendeket, legnépszerűbb influencereket és modelleket. Az inspiráció jöhet közösségi médiáról, egy utazásról, vagy éppen az utcáról.

Újdonság💌 Egyedi angyalszám nyakláncaink mostantól ezüst színben is elérhetőek🤍

X
Feliratkozom a várólistára E-mail értesítőt küldünk, amikor újra elérhető lesz kiszemelt terméked a webshopunkban.✨