Gyakori Kérdések

Kiszállítás

Mennyi idő alatt szállítjátok ki a termékeket?

Magyarországon belül a szállítás a rendelésed visszaigazolásától számítva 2 munkanap. Kérjük vedd figyelembe, hogy egyedi ékszereink rendelésekor a kiszállítási idő két hétre módosul.

További országok:

  • Szlovákia: 3 munkanap
  • Románia: 4 munkanap
  • Ausztria: 5 munkanap

Egyedi ékszereinket jelenleg Magyarországon tudod megrendelni.

Milyen országokba szállítotok?

Jelenleg Magyarország, Szlovákia, Románia és Ausztria.

Mennyibe kerül a kiszállítás?

Számunkra nagyon fontos volt, hogy minden pillanatát élvezd a Goldenhour shopban való vásárlásodnak, ezért a szállítás 8000 Ft felett, azaz majdnem az összes termékünk vásárlása esetén ingyenes.:) Akkor kell 1990 Ft szállítási díjat fizetned, ha egyedi medáljainkat külön rendeled meg, illetve piercingjeink vásárlása esetén.

További országokba való szállítás:

  • Szlovákia: 1990 Ft
  • Románia: 1990 Ft
  • Ausztria: 2990 Ft.

Melyik futárcég fogja kiszállítani a termékeket?

Magyarországon belül a GLS futárszolgálat, külföldre pedig a Packeta. Egyedi ékszereink kiszállítását pedig a Foxpost futárszolgálat végzi.

Milyen kiszállítási módok vannak?

GLS-sel való szállításkor választhatsz ingyenes házhozszállítást, vagy GLS csomagpontra való szállítást. Foxpost-tal való szállítás esetén választhatsz ugyanígy házhozszállítás vagy Foxpost csomagpontra való szállítási lehetőségek közül.

Hogyan tudok fizetni a különböző szállítási módoknál?

GLS vagy Foxpost házhozszállítás esetén tudsz előre fizetni bankkártyával vagy banki átutalással, illetve a futárnál utánvéttel is tudsz fizetni bankkártyával vagy készpénzben.

Csomagpontra való rendeléskor is tudsz természetesen előre fizetni bankkártyával vagy banki átutalással. Ha az utánvétet választod, akkor GLS csomagpontra való szállítás esetén a csomagponttól függően tudsz kártyával vagy készpénzben fizetni, kérjük nézz utána, hogy az adott csomagponton milyen fizetési módokat fogadnak el. Foxpost csomagpontra való szállítás esetén csak bankkártyás fizetés lehetséges.

Garancia és visszaküldés

Van garancia a Goldenhour termékekre?

Termékeinkre 1 év garanciát vállalunk. A garanciális feltételekről (jótállás, szavatosság) bővebben az Általános Szerződési Feltételek-ben olvashatsz.

Mit tudok csinálni, ha nem tetszik az ékszer és vissza szeretném küldeni?

A termék átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlásodtól és mi visszautaljuk neked a teljes összeget.

Elállási szándékodat jelezd nekünk a Kapcsolat fülön található valamelyik elérhetőségünkön, ezután pedig a terméket eredeti minőségében kell visszaküldened hozzánk az alábbi címek valamelyikére. A szállítás költsége ilyenkor téged illet.

Futárszolgálati küldemény esetén:

  • iLogistic Logisztikai és Szolgáltató Kft.
  • 2051 Biatorbágy, Verebély László u. 2

Postai levél esetén:

  • Katona Márton e.v.-Goldenhour Ékszershop
  • 1117 Budapest, Nádorliget utca 5. A lph. 3./319.

Alternatívaként fuvart is tudunk szervezni mely elhozza tőled a terméket terméket – ilyenkor a fuvar árát a visszautalandó összegből vonjuk le.

Visszaküldéskor kérjük helyezd a terméket egy légpárnás vagy biztonságosan lezárt borítékba, a borítékra pedig írd rá: ‘goldenhour’.

Kérjük vedd figyelembe, hogy egyedi ékszereink rendelésekor a 14 napon belüli visszaküldési lehetőséget nem tudod igénybe venni, hiszen egyedi ékszered rád szabva készül. Fülbevalóink esetében a 14 napos visszaküldés higiéniai okokból csak abban az esetben lehetséges, ha a zárt csomagolásból még nem bontottad ki a fülbevalót. Ezekről bővebben az Általános Szerződési Feltételekben olvashatsz.

Egyedi ékszerek

Hogyan kell összeállítani az egyedi nyakláncokat?

1. Válassz láncot, és helyezd a kosaradba. Jelenleg három fajta víz, – és kopásálló láncból választhatsz: Linked up, Figaro és Plain.
2. Válassz egyedi medált. Jelenleg 3 fajta medálból választhatsz: mini horoszkópos medál, nagy horoszkópos medál és kezdőbetűs medál. Helyezd a kosaradba azokat a medálokat, amiket a nyakláncodra szeretnél.
3. Ha több medált választottál, írd le a lánc termékoldalán lévő megjegyzés mezőbe, hogy hova szeretnéd a medálokat helyezni a nyakláncon. Kérjük a bal és jobb oldalt a saját szemszögedből (mintha rajtad lenne a nyaklánc) nézd.
Példa:
mini horoszkópos medál Kos – bal oldal
mini horoszkópos medál Szűz – jobb oldal
kezdőbetűs medál K – középre.
4. Ha egyszerre több nyakláncot rendelsz akkor kérjük vagy add le külön a rendelésed, vagy a megjegyzés mezőben pontosítsd, hogy melyik láncra melyik medálok mennek. Ha más, nem egyedileg összeállított terméket is rendelsz egyedi nyakláncod mellé, akkor rendeléseidet két, külön rendelésként add le, ugyanis egyedi nyakláncaink budapesti ékszerműhelyünkben készülnek, és onnan kerülnek kiszállításra.
5. A nyakláncodat elkészítjük és 2 héten belül kiszállításra kerül hozzád.
6. Viseld örömmel egyedi nyakláncodat!:)

Mennyi idő alatt szállítjátok ki egyedi nyakláncomat?

Egyedi ékszereid budapesti ékszerműhelyünkben készülnek, éppen ezért a kiszállítási idő 2 hét.

Tudok külön medált rendelni lánc nélkül?

Igen, tudsz!:) Ez esetben 1990 Ft szállítási költséget számolunk fel, köszönjük megértésed.

Állítsd össze egyedi kezdőbetűs és horoszkópos nyakláncod!

X
Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.