Gyakori Kérdések

Kiszállítás

Mennyi idő alatt szállítjátok ki a termékeket?

Magyarországon belül a szállítás a rendelésed visszaigazolásától számítva 2 munkanap. Kérjük vedd figyelembe, hogy egyedi ékszereink rendelésekor a kiszállítási idő két hétre módosul.

További országok:

  • Szlovákia: 3 munkanap
  • Románia: 4 munkanap
  • Ausztria: 5 munkanap

Egyedi ékszereinket jelenleg Magyarországon tudod megrendelni.

Milyen országokba szállítotok?

Jelenleg Magyarország, Szlovákia, Románia és Ausztria.

Mennyibe kerül a kiszállítás?

Számunkra nagyon fontos volt, hogy minden pillanatát élvezd a Goldenhour shopban való vásárlásodnak, ezért a szállítás egész Magyarország területén ingyenes. 🙂 Csak válaszd ki a neked tetsző ékszert, azután pedig a szállítási költségekkel külön már nem kell foglalkoznod.

További országokba való szállítás:

  • Szlovákia: 990 Ft
  • Románia: 990 Ft
  • Ausztria: 2990 Ft.

Melyik futárcég fogja kiszállítani a termékeket?

Magyarországon belül a GLS futárszolgálat, külföldre pedig a Csomagküldő.hu. Egyedi ékszereink kiszállítását pedig a Foxpost futárszolgálat végzi.

Garancia és visszaküldés

Van garancia a Goldenhour termékekre?

10.000 Ft feletti termékeinkre 1 év jótállást, továbbá minden termékünkre 2 év szavatosságot vállalunk. Ezekről bővebben az Általános Szerződési Feltételek-ben olvashatsz.

Mit tudok csinálni, ha nem tetszik az ékszer és vissza szeretném küldeni?

A termék átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlásodtól és mi visszautaljuk neked a teljes összeget. Ilyen esetben a terméket eredeti minőségében kell visszaküldened hozzánk az alábbi címre:

  • iLogistic Logisztikai és Szolgáltató Kft.
  • 2051 Biatorbágy, Verebély László u. 2

A szállítás költsége ilyenkor téged illet. Kérjük vedd figyelembe, hogy egyedi ékszereink rendelésekor, illetve fülbevalóink rendelésekor a 14 napon belüli visszaküldési lehetőséget nem tudod igénybe venni. Egyedi ékszered rád szabva készül, fülbevalóinkat pedig higiéniai okok miatt nem tudjuk visszavenni. Erről bővebben az Általános Szerződési Feltételekben olvashatsz.

Egyedi ékszerek

Hogyan kell összeállítani az egyedi nyakláncokat?

1. Válassz láncot, és helyezd a kosaradba. Jelenleg három fajta víz, – és kopásálló láncból választhatsz: Linked up, Figaro és Plain.
2. Válassz egyedi medált. Jelenleg 3 fajta medálból választhatsz: mini horoszkópos medál, nagy horoszkópos medál és kezdőbetűs medál. Helyezd a kosaradba azokat a medálokat, amiket a nyakláncodra szeretnél.
3. Ha több medált választottál, írd le a lánc termékoldalán lévő megjegyzés mezőbe, hogy hova szeretnéd a medálokat helyezni a nyakláncon. Kérjük a bal és jobb oldalt a saját szemszögedből (mintha rajtad lenne a nyaklánc) nézd.
Példa:
mini horoszkópos medál Kos – bal oldal
mini horoszkópos medál Szűz – jobb oldal
kezdőbetűs medál K – középre.
4. Ha egyszerre több nyakláncot rendelsz akkor kérjük vagy add le külön a rendelésed, vagy a megjegyzés mezőben pontosítsd, hogy melyik láncra melyik medálok mennek. Ha más, nem egyedileg összeállított terméket is rendelsz egyedi nyakláncod mellé, akkor rendeléseidet két, külön rendelésként add le, ugyanis egyedi nyakláncaink budapesti ékszerműhelyünkben készülnek, és onnan kerülnek kiszállításra.
5. A nyakláncodat elkészítjük és 2 héten belül kiszállításra kerül hozzád.
6. Viseld örömmel egyedi nyakláncodat!:)

Mennyi idő alatt szállítjátok ki egyedi nyakláncomat?

Egyedi ékszereid budapesti ékszerműhelyünkben készülnek, éppen ezért a kiszállítási idő 2 hét.

Tudok külön medált rendelni lánc nélkül?

Igen, tudsz!:) Ez esetben 1990 Ft szállítási költséget számolunk fel, köszönjük megértésed.

Ajándékozz egyedi horoszkópos vagy kezdőbetűs ékszert idén karácsonykor!🎁

X
Feliratkozom a várólistára E-mail értesítőt küldünk, amikor újra elérhető lesz kiszemelt terméked a webshopunkban.✨