Ékszer anyagaink és ápolási útmutató

Minőségi anyagokat használunk az ékszerek hosszantartó minőségéért

Nemesacél ékszerek

Nemesacél ékszereink tökéletes választások a mindennapokra, hiszen víz-, és kopásállóak, illetve hipoallergén kivitelezésük miatt nem okoznak allergiás reakciót. Gyönyörű, élénk arany színükhöz vastag, 18 karátos aranyréteggel vonjuk be őket.

14 karátos tömör arany ékszerek

Tömör arany ékszereink egy életre szólnak: a 14 karátos aranyból készült ékszerek időtállóak és nem színeződnek el. Gyönyörű, finom árnyalataiknak köszönhetően minden nap, mindenhol viselhetőek, így nem meglepő, hogy a jegygyűrűkhöz és karika gyűrűkhöz is ez az anyag a leggyakoribb választás.

IMG_9085
IMG_9432

Vegyél jobbat, hosszabb időre

Áraink

Célunk, hogy a legjobb minőségű ékszereket biztosítsuk, a legkedvezőbb áron. A minőségi anyagokból készült ékszerek általában borsos árcédulával járnak, nem a minőség, hanem a felárak miatt. Hisszük, hogy a legjobb minőségű aranyozott vagy arany ékszereket érdemlik vásárlóink az elérhetetlen árak nélkül.

Tömör arany

Tömör, 14 karátos arany ékszereink a Nemesfém Ellenőrzési Hatóság által hitelesítettek, egyedi goldenhour névjelet és magyar fémjelet tartalmaznak.

Nemesacél

A nemesacél az acélnak egy speciális fajtája, mely más elemek hozzáadásával sokkal jobb tulajdonságokkal rendelkezik, így a technika fejlődésével mára már előszeretettel használják ékszerek alapanyagául. A nemesacél ékszerek víz-, és kopásállóak, illetve nem okoznak allergiás reakciót.

Moissanite

A Moissanite egy természetben előforduló, ritka ásvány. Brillianciája és megjelenése miatt a gyémánthoz hasonlítható: míg a gyémánt 10-es értékkel rendelkezik a Mohs skálán, a Moissanite 9.5. D minőségű Moissanite kövekkel dolgozunk, ami teljes tisztaságot jelent.

Sterling ezüst

A sterling ezüst vagy 925 ezüst 92,5%-os tisztaságú ezüstöt jelent. Finom megjelenése, tartóssága és megfizethetősége miatt kedvelt, viselés közben könnyűnek tűnik, tökéletes a mindennapokra. Ezüst ékszereink a Nemesfém Ellenőrzési Hatóság által hitelesítettek, egyedi goldenhour névjelet és magyar fémjelet tartalmaznak.

Hogyan viseld?

  • Minél tudatosabban törődsz az ékszereiddel, annál tovább fognak tökéletes állapotban maradni.
  • Távolítsd el ékszereidet, mielőtt bármilyen olyan tevékenységet végzel, amely fizikai sérülést okozhat.
  • Kerüld el, hogy ékszereid kémiai anyagokkal érintkezzenek, mint a parfümök, tisztítószerek, krémek vagy testápolók.

Hogyan tárold?

  • Ha nem viseled ékszereidet, biztonságos, száraz helyen tárold őket. A Goldenhour díszdoboza tökéletes erre a célra.
  • A sérülések elkerülése érdekében az ékszereket külön tárold.
  • Tárolás előtt győződj meg arról, hogy a darabok teljesen megszáradtak.

Hogyan tisztítsd?

  • A proaktív karbantartás a legegyszerűbb módja az ékszerek gondozásának.
  • A darabok rendszeres tisztítása segít elkerülni a maradványok felhalmozódását, amelyek tompíthatják az eredeti fényt.
  • Töröld meg ékszereidet egy puha vattapamaccsal vagy microfiber anyaggal, hogy eltávolítsd a port vagy ráragadt koszt. Ezáltal az ékszer visszanyeri kezdeti fényességét.
  • Ha további tisztításra van szükség, áztasd be az ékszeredet langyos, szappanos vízbe pár percig, azután pedig tisztítsd meg egy puha törlőkendővel.
Bolt
Keresés
Kedvencek
×