AZ ANGYALSZÁMOK JELENTÉSE

Mik azok az angyalszámok?

Tapasztaltál már olyat, hogy amikor ránéztél a telefonod kijelzőjére az óra pontosan 11:11-et mutatott? Vagy észrevetted, hogy a kedvenc számod pontosan 2 perc 22 másodperces, esetleg a legutolsó vásárlásod végösszege pont 999 Ft volt? Ezeket a számokat vagy számsorozatokat a spirituális világban angyalszámoknak hívják. Az angyalszámok a leghétköznapibb helyeken is megjelenhetnek, de mégis felkeltik a figyelmet, csodálkozást, érzelmeket váltanak ki belőlünk. Ezek a számok vagy számsorozatok a spirituális világ által küldött üzenetek felénk, amik segítséget, iránymutatást, bölcsességet nyújtanak nekünk. Akár az angyaloknak, egy felsőbb erőnek, spirituális lényeknek, vagy a saját tudatalattidnak tulajdonítod ezeket az üzeneteket, ezek a számok meg tudnak erősíteni abban, hogy jó úton haladsz, megvilágosíthatnak egy nehezen átlátható szituációt, vagy segíthetnek nehéz döntéseket hozni életed során.

Miért különlegesek?

Az egyik különlegességük, hogy ellentétben a horoszkópokkal, nincsenek a születési idődhöz kötve. Míg a horoszkópok a személyiségedet segíthetik jobban megismerni, az angyalszámok nem az egyéniségedet mutatják meg, sokkal inkább arra segítenek rávilágítani, hogy hogyan viselkedünk a világban, merre vezet utunk életünkben. Fontos tudni még az angyalszámokról, hogy rendkívül rugalmasak: lehetséges, hogy évekig követ téged egy angyalszám, de az is előfordulhat, hogy csak egyszer bukkan fel az életedben. Egy hosszabb kapcsolódás egy számhoz, nem feltétlenül jelentőségteljesebb, mint egy rövidebb találkozás – a legfontosabb, hogy figyelsz és nyitott vagy az égi üzenetekre.

A Goldenhour angyalszám nyakláncok

A Goldenhour nyakláncok segítségével most magadon viselheted a kedvenc angyalszámodat, emlékeztetheted magad minden nap az angyali szám üzenetére. A kollekciójának minden darabja nemesacélból készült, és az általad választott angyalszám van belegravírozva a nyakláncba. Az angyalszám nyakláncok víz-, és kopásállóak, továbbá nikkel és ólommentesek, így az érzékeny bőrűek is bátran viselhetik őket. Válaszd ki azt a számot, amihez a legtöbb kötődést érzed és emlékeztesd magad minden nap arra, hogy angyalaid veled vannak.

111 – Megérzés

Az 1-es szám az egyik legerősebb manifesztálásra is használható szám. Ha az 1-es angyalszámmal találkozol – akár hármas, négyes szettben – akkor tökéletes alkalmad nyílik egy kívánságra, egy cél kitűzésére, hiszen az 1-es számok jelentése, hogy az univerzum egy nagy IGEN-t adott neked a céljaid és kívánságaid megvalósulásához. Ha 1-esekkel találkozol, az egy tökéletes alkalom arra, hogy megváltoztasd a gondolkodásmódodat, legyél pozitív és proaktív, hogy mindenképp elérd a kitűzött céljaidat.

222 – Iránymutatás

A 2-es számok a harmóniát, bizalmat és célkitűzést szimbolizálják. Ha 2-es számokkal találkozol, az azt is jelentheti, hogy valaki a spirituális vagy fizikai világban segít neked céljaid elérésében. Az angyalaid most azt kérik tőled, hogy bízz abban, ahol most vagy az életben, hiszen éppen jó helyen vagy jó időben. Nézz körbe, értékeld amid van, hiszen éppen ott vagy ahol lenned kell.

333 – Támogatás

A 3-mas számok a kreativitást jelzik. Ha sokszor jönnek veled szembe 3-mas számok az egy jel lehet arra, hogy lehetőséged van a tehetséged és kreativitásod kiaknázására! Ha megismered és kihasználod veled született adottságaidat, sokkal több értéket és bőséget fogsz találni életedben és új lehetőségeid segítségével!

444 – Védelem

A 4-es szám biztosítja, hogy meg vagy és meg leszel hallgatva. Annak ellenére, hogy most lehet nehezebb időket élsz át, az angyalaid vigyáznak rád, körbevesznek és segítik utadat a helyes irányba terelni.

555 – Változás

Ha 5-ös számokkal találkozol, akkor nagy változások jönnek az életedben. Most jön egy tökéletes alkalom arra, hogy kipróbálj valami újat, vágj bele egy új ötletbe, utazz egy új helyre, vagy indítsd el azt a projektet, amin már régóta gondolkozol. Ha azt érzed a szürke hétköznapokban ragadtál, akkor most van itt az ideje új lehetőségek után nézni!

666 – Visszatekintés

A 6-os számsorozatok emlékeztetőül szolgálnak, hogy ne foglalkozz annyit a tárgyi dolgokkal, hanem inkább szóljon az elkövetkezendő időszak a magadba tekintésről és személyes fejlődésről. Kérdezd meg magadtól: Mit tudok másképp, jobban csinálni az életem egyes részeiben?

777 – Szerencse

Ha 7-es számok vesznek körbe, az egyértelműen a szerencse jele! Az elkövetkezendő időkben a szerencse melléd fog állni, különösen pénz tekintetében. A 7-es szám ösztönözhet arra, hogy új lehetőségeket aknázz ki a komfort zónádon kívül. A rövidtávú, gyors nyereségek hosszútávú bevételi forrássá válhatnak.

888 – Harmónia

A 8-as számok azt üzenik, hogy jó úton haladsz. Az angyalaid azt üzenik, hogy büszkék rád és csak így tovább! Nézz körbe, és légy hálás azért, amit eddig elértél. Csinálj helyet az életedben további gyönyörű dolognak, vedd számba a félelmeidet és engedd el őket!

999 – Elengedés

A 9-es szám az utolsó szám a számmisztikában, a 9-es szám jelenléte azt jelenti, hogy egy fejezet véget ér az életedben, és hamarosan egy teljesen új utat kezdesz el. Ez az időpont tökéletes arra, hogy kilépj a komfort zónádból, kibővítsd az ismeretségi köreidet, és felfedezz új helyeket, embereket. Ha egy új karrieren töröd a fejed, vagy vissza akarsz épp térni az iskolapadba, netán egy új helyre akarsz költözni, az univerzum a te oldaladon áll és támogat bátor döntéseidben!

Bolt
Keresés
Kedvencek
×