ÚJ Őszi kollekció

Rétegezz

Az őszi öltöködés fontos része a rétegezés, ilyenkor több lehetőségünk van kreatívnak lenni és olyan darabokat párosítani egymáshoz, amikre eddig nem gondoltunk! Új ékszereinket tökéletesen tudod párosítani, rétegezni, akár jelenlegi ékszereiddel is. Játssz különböző méretekkel vagy formákkal: párosíts fűző fülbevalót kis karika fülbevalóval, vagy choker stílusú, visszafogott nyakláncot egy medálos, hosszabb darabbal. Engedd el a fantáziád és dobd fel őszi outfitjeidet új ékszereinkkel!

Víz-, és kopásálló ékszerek a mindennapokra

Új kollekciónk minden darabja víz-, és kopásálló, ráadásul a kényelemre is ügyeltünk. Így akár már fürdés és alvás közben is hordhatod kedvenc ékszereidet, nem fognak lekopni, vagy megsérülni. Új ékszereink nem csak különleges alkalmakkor lesznek veled, hanem mindennap!

Goldenhour minőség

Őszi kollekciónk minden darabja a legjobb minőségű rozsdamentes acélból készült és dupla, 18 karátos aranybevonatot kapott, így víz-, és kopásállóak és hosszú évekig megőrzik tökéletes csillogásukat. Az ékszerek továbbá nikkel és ólommentesek, így az érzékeny bőrűek is bátran hordhatják.

1–12 termék, összesen 13 db

Újdonság💌 Egyedi angyalszám nyakláncaink mostantól ezüst színben is elérhetőek🤍

X
Feliratkozom a várólistára E-mail értesítőt küldünk, amikor újra elérhető lesz kiszemelt terméked a webshopunkban.✨